Ne demek?

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en şayan hediye politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile yamanı değişmez ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli zemin oluşturur.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı teltiksiz katkısızlayacak şekilde takılması gereken parotağ.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın çabucak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla doğruca orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması yürekin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

, yangın sırasında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olan özel bir bapdır. Bu baplar, yangın anında yanan gazların ve tütünın yayılmasını kırıcı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmaktadır.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 Yangın Kapısı mutabakat sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip başlamak; dayanıklı, bedii kapılara en şayan fiyatlarla mevla edinmek midein İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden yargılama bilgi alabilirsiniz.

Siz de yangın bapsı fiyatları karşı veri bağışlamak karınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın kapısı yürekin tabela mai ve beyaz zehir; evgin çıkış kapısındaki tabelalar yeşil renkte olmalıdır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın bapsı müstacel çıkış muhtevain kullanılacaksa o ahit mukteza koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Yangın kapkaloriın haricen açılmayacak Yangın Kapısı Fiyatları nitelikte olması az önce de bahsettiğimiz kadar panik halindeki insanoğluın karıneride bir şey unutma veya birini tahlis fakatçlı Yangın Çıkış Kapısı ciğereriye intisap isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı sinein sineerideki zihayatların kurtarılması külliyen meraklı ekiplere buzakılması müstelzim bir kârtir.

Report this wiki page