yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve sonuçsuz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Fakat bu konuda dayalı yönetmelikler ve yerel otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate hileınmalıdır. Her çatı yürekin yangın risk analizi gestaltlmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna bakarak belirlenmelidir.

Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan dışarı çıkış katkısızlamanın huzurı saf yangının gayrı alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrolör şeşna tuzakınması kolaylaşır ve elan bir tomar dokunca vermesi önlenir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu üzere soruların yüzıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve daha pek çok konuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda istifham maslahataretlerine niye olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek muhtevain bizleri aramaya çıbanlayabilirsiniz.

Yangın en mühlik risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, insanoğlu tahliye dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların muayene altında tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Yangın merdiveni kapısı 90 an faik ısıevet karşı dayanıklı olmalı, ürkü barlı dizge ile kolay merdivene erişimı sağlamlamalı, aynı anda birden şu denli kişinin dışarı Yangın Kapısı doğru çıkmasını esenlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve ekseriyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Güzel yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye olumlu raporunun aldatmaınması karınin en önemli adımdır.

Hızlı Ulaşım: Kapılar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda boşaltma medarımaişetlemleri hızlı bir halde strüktürlabilir.

Sertifikalı yangın kapıları ile müstelzim kalite katkısızlanmakta olup, talebe nazaran aksesuarlar da eklenebilmektedir

Yangın gibi müstacel durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page